home > Wie zijn wij

Wie is Zo Joann?


Passie - creëren - genieten - enthousiast - eerlijk - gedreven - familie - vrienden - leven voor, door en met God


Een paar woorden die mij, Joanneke Koster, het gezicht achter Zo Joann, typeren.
Getrouwd met Jan Jaap, moeder van Juda, Evi & Ize ♡
 

zojoann


Na de afronding van de PABO heb ik een paar jaar in het onderwijs gewerkt. Daarna zijn mijn man en ik naar Namibie verhuisd. We hebben daar geholpen bij het opzetten van het René Kids Centre.
In die tijd beseft ik mij nog meer dat ik eigenlijk geen typische juf ben. Ik ging bijvoorbeeld liever in gesprek met de kinderen en opzetten van activiteiten voor jonge moeders dan dat ik bezig was in de klas.
Dus toen we na 19 maanden later weer terug gingen naar Nederland wist ik dat ik niet weer terug het onderwijs in wilde.
Ik ben toen aan de slag gegaan bij een moeder en kind huis. Daar heb ik zo van genoten en ontdekte daar nieuwe kwaliteiten.

Door omstandigheden stopte deze werkplek en tijdens het werken op verschillende sociale werkplekken ben ik eerst begonnen met het ontwerpen van christelijke posters en kaarten. Dat werd steeds meer een succes. Op een gegeven moment kwamen hier ook trouw en geboortekaartjes bij.
Ik ontdekte op deze manier nog meer talenten en passies van mezelf. Ik vond en vind het nog steeds heerlijk om 'eigen baas' te zijn en steeds weer mijn creativiteit in mijn bedrijf te kunnen stoppen.
Inmiddels draai ik het niet meer allemaal alleen maar zijn er aardig wat partimers/ZZP'ers betrokken. Mijn man doet alle administratie, Aukje het trouwgedeelte en Social Media, Gabriella de SEO een een serviceteam helpt bij alle basis vragen voor de kaartjes.

Ik zie er naar uit wat er nog meer gaat komen in de toekomst :)
En wil je wat meer zien van mij en het werk achter de schermen: Op Instagram ben ik actief als @zo_joann