Proefdruk bestellen | Zo Joann

Hoe bestel eenvoudig een echte proefdruk?


Ben je benieuwd naar hoe jouw geboortekaartje of trouwkaart straks op de mat ligt bij vrienden en familie? Bestel dan een proefdruk en ontvang jouw ontwerp in het echt. Zo weet je hoe de kleuren en het papier eruit komen te zien en kun je eventueel nog de laatste aanpassingen doen. Een proefdruk bestellen is eenvoudig:
 

STAP 1

Kies je favoriete kaart(jes)

STAP 2

Bewerk de kaart(en)

STAP 3

Doorloop het bestelproces en kies voor 'proefdruk bestellen'

STAP 4

Vul je NAW gegevens in en je ontvangt de proefdruk snel in huis. 

 

Eerste proefdruk zonder folie € 1,- met folie € 2,50
Altijd gratis verzending + sample setje

Wat krijg je? Een gratis proefset met al onze papiersoorten en envelopkleuren. Een prachtig pakket waar je blij van wordt!
 

Hoe bestel ik een proefdruk?

Kies jouw favoriete ontwerp of maak je eigen kaartje. Bestel het kaartje en kies voor proefdruk. Je kunt natuurlijk ook meerdere proefdrukken bestellen. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs.
Alle proefdrukken voor 18.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt! (let op: voor folie kaarten geldt 1 werkdag langer.) Ze worden daarna overgedragen aan Post NL als brievenbus post. Daarvoor staat een levertijd van 1-3 werkdagen.
 

Speciale kaartjes zoals folie

Is jouw eerste proefdruk een kaartje met foliedruk, een stanskaartje (in bijzondere vorm), houten kaartje of op kraftpapier, dan betaal je €2,50 voor deze proefdruk. Daarna betaal je gewone kaartprijs. De kaartjes gaan een dag later op de post. Dit omdat de productietijd van deze kaartjes langer zijn.
Houd er rekening mee dat er altijd een minimale kleurafwijking te zien kan zijn tussen de proefdruk en de einddruk. Dit heeft te maken met marges in het drukwerk. Hoe minder tijd tussen de drukgangen zit, hoe minder verschil.

Preegdruk

Helaas kunnen we op dit moment geen preegdruk drukken.