home > Foliedruk

Geboortekaartjes met folie

FOLIEDRUK

Het geeft een kaartje een extra mooie uitstraling.
Wij vinden ook echt dat we een mooie uitvoering hebben van de goudfolie, het ligt echt bovenop de kaart :)

Hoe werkt het?
De kaartjes met goudfolie, koperfolie en zilverfolie worden op een speciale manier gedrukt. Het gaat langs twee drukkerijen. Vandaar ook de langere levertijd (1-2 dagen langer). Maar hierdoor begrijp je ook dat er een speciaal 'systeem' is rondom de foliedruk kaartjes in onze editor.
De goudfolie kaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt.

Er komt ook wat extra werk voor de ontwerper bij kijken. Mocht je nu een gewoon kaartje gezien hebben en wil je daar graag folie details aan toevoegen. Dan kan dit zeker. Maar dan moeten wij eerst het kaartje voor je omzetten in een foliekaartje. Wij helpen je hier graag bij. Mail dan even naar serviceteam@zojoann.nl

De attributen onder het kopje 'goudfolie bestanden' zijn geschikt om te drukken in goudfolie. Deze kun je al wel zelf toevoegen maar wij moeten deze attributen dan nog voor je aanzetten in folie. Je kunt dan later zelf nog kiezen of je het in goudfolie, koperfolie of zilverfolie wilt.

Alle unieke ontwerpen met foliedruk vind je bij Zo Joann, pas ze aan naar eigen smaak en wens. Inspiratie-kaartjes vind je natuurlijk hier!

Als je nog vragen hebt helpen we je graag! serviceteam@zojoann.nl.