Postzegel ontwerp op maat

Postzegel ontwerp op maat

Hoe kun je een postzegel in dezelfde stijl als jullie kaartje maken?

Selecteer jullie kaartje op onze site en open deze in de editor (open niet het kaartje dat staat opgeslagen in jullie account omdat anders het bestaande ontwerp wordt overschreven). Bewerk de voorkant van het kaartje zoals jullie graag de postzegel willen hebben. Een postzegel is klein, dus less is more qua ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor 1 elementje van de kaart die jullie mooi vinden of één of twee letters. Maak een printscreen en bewaar het bestand. 

Mocht het ontwerpen niet helemaal lukken, bekijk dan deze stories op mijn Instagram. Hier laat ik zien hoe je een ontwerp maakt. Wat ik zelf mooi vind is een foto van jullie baby of mooie foto van jullie twee op de postzegel. 

Persoonlijke postzegels bestellen bij PostNL

Zodra je postzegel ontwerp af is, kun je je postzegels bestellen bij PostNL. Selecteer op de site het soort postzegel dat je zou willen en de hoeveelheid postzegels. Upload de printscreen van jullie kaartje en doorloop het bestelproces. 

Is het mogelijk om een ontwerp met foliedruk te bestellen?

Nee, dit is niet mogelijk. De postzegels worden door PostNL gedrukt, waardoor een ontwerp met folie niet mogelijk is. We hebben wel enveloppen met folie.