Fotografen aanbevolen door Zo Joann

Fotografen aanbevolen door Zo Joann

Een newborn fotoshoot zorgt ervoor dat je die eerste dagen voor altijd onthoud met de mooiste foto's. Kijk hier maar.

Fotografen waar Zo Joann mee samenwerkt:

OVERIJSSEL

The Storyteller I www.the-storyteller.nl I Gevestigd in Zwolle
Irene van The Storyteller is mijn (Joanneke) zusje. Haar foto's zijn prachtig maar het toffe is dat ze ook nog heel fijn in contact is. Als je een shoot hebt met andere kinderen erbij, dan is zij echt een aanrader. Ze doet dit zo leuk.

Joyce Netteb I www.joycenetteb.com I Gevestigd in Balkbrug

Dorieke fotografie I www.doriekefotografie.nl I Gevestigd in Hasselt
Dorieke haar foto's stralen rust, licht, warmte en liefde uit.

Hanna Wursten I www.hannawursten.nl I Gevestigd in Hasselt
Fotografie is een manier van voelen, van aanraker, van liefhebben. De liefde voor jullie kleintje verhaalt Hanna naar blijvende, intens mooie beelden.  

GELDERLAND
Margrethe Leeuwesteijn - 5Sproutz Photography  I www.facebook.com/5sproutzphotography I Gevestigd in Elburg 

Verhalend, spontaan, puur en gedetailleerd is wat de stijl van Margrethe typeert.

Just Jet fotografie I www.justjet.nl I Gevestigd in Apeldoorn 
Henriette doet niets liever dan door de lens kijken, houd van puur, natuurlijk licht en van net dat ene mooie moment van emotie of spontaniteit dat niet meer terugkomt! Iedereen is uniek en dat maakt ieder mens zo bijzonder... 

Colour by Esther I www.colourbyesther.nl I Gevestigd in Bemmel 
Met liefde en passie fotografeert Esther bijzondere momenten van nu om deze vast te leggen voor later. 

BRABANT
Eline Froukje Photographywww.elinefroukje.com I Gevestigd in Eindhoven
Als mama van twee jonge kinderen weet ik hoe snel de tijd voorbij kan vliegen en hoe fijn het is om bijzondere momenten vast te leggen en te koesteren. Het is mijn passie om liefdevolle, echte en persoonlijke momenten vast te leggen, zodat je met trots terug kan kijken. Ik houd van lifestyle foto's waarbij er weinig geposeerd wordt en waarbij connectie tussen jullie zichtbaar is. Door mijn persoonlijke en ontspannen werkwijze zorg ik voor foto's die echt bij jullie passen. 

ZUID-HOLLAND
Lisenka L' Ami I  www.lisenkalami.nl I
Gevestigd in Alphen aan de Rijn 

Danja Vermeulen Fotografie I www.danjavermeulen.nl I Gevestigd in Hoek van Holland / Westland
Pure en liefdevolle plaatjes met oog voor details, sfeer en echte emoties. Ongedwongen en spontane foto's in hun natuurlijke omgeving, dat is waar Danja Vermeulen Fotografie voor staat. 

Chefstef-fotografie I www.chefstef-fotografie.nl I Gevestigd Hellevoetsluis
Door mijn passie voor creativiteit, styling en gebruik van natuurlijk lciht, is mijn werk vooral spontaan, puur en ongedwongen te nomen. Ik maak een passende sfeerreportage die bij jouw leven en persoonlijkheid aansluit. Hierdoor worden en blijven jouw foto's persoonlijk en uniek. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat de shoot ontspannen aanvoelt. 

Alicia van Stuijvenberg I www.aliciavanstuijvenberg.nl Gevestigd Rotterdam
Zo lief, zo klein, jullie wonder! Ik kom graag deze bijzondere periode liefdevol vastleggen als herinnering voor later. Puur, gewoon zoals het is, met oog voor detail en gebruik van natuurlijk licht. Die lieve kleine teentjes, de mooie babykamer en de liefde tussen ouders en hun kindje vind je allemaal terug in mijn lifestyle reportages. 

Shirley-Fay Fotografie www.shirleyfayfotografie.nl I Gevestigd in Leiden
Grote liefde voor alle kleintjes . Zo klein en al zo mooi, dat verdient het om vastgelegd te worden. Bij jullie thuis of op locatie zorg ik ervoor dat jullie plaatjes krijgen om nog jaren later van te blijven smelten. Puur, natuurlijk licht, spontaan en liefdevol.

Louise Boonstoppel www.louiseboonstoppel.nl I Den Haag
Willen jullie mooie en natuurlijke foto's van jullie kleintje? Met haar natuurlijke, warme stijl van fotograferen legt Louise jullie kindje vast tijdens een relaxte lifestyleshoot. Er komen geen accessoires aan te pas, maar ze fotografeert jullie graag bij jullie thuis om de liefde en die kleine details die je je later wil herinneren vast te leggen voor jullie.  

Renate Fotografie www.renatefotografie.nl I Leiderdorp
Voor een lifestyle newbornshoot kom ik graag in de eerste weken na de geboorte bij jullie thuis. De shoot maken we zo ontspannend en relaxed mogelijk en als resultaat ontvangen jullie mooie lichte beelden die puur zijn en het moment vastleggen zoals het op dat moment echt is zonder extra's. 

ZEELAND
Marieke Mol fotografie  I www.marieke-mol.com I Gevestigd in Nieuwdorp

Met veel liefde, geborgenheid en het nodige geduld leg ik graag de eerste momenten van jullie kleintje vast! Op een ontspannen manier, gewoon bij jullie thuis.