Direct verzenden

Verstuur direct je geboortekaartjes naar vrienden en familie

Direct je geboortekaartjes versturen naar familie en vrienden? Dat kan! Wij snappen dat het laatste waar je na de bevalling aan wilt denken, het versturen van de kaartjes is. 

1. Maak je kaart
Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Klik op Voorbeeld bekijken>> en vervolgens op Volgende stap>> om in het bestelproces te komen. Je kunt nu voor directe verzending kiezen. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

2. Wat kost het?
Per ontvanger zijn de kosten € 1,44 (exclusief de kaartprijs). Deze prijs is als volgt opgebouwd:
-  Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop
Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 2,03.

3. Ontvangers toevoegen
Adres toevoegen De knop ‘+ adres toevoegen’ geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Vink ‘opslaan in adresboek’ aan om het adres later opnieuw te gebruiken. Klopt alles? Klik dan op opslaan om het adres toe te voegen.

4. Het adresboek
Eerder opgeslagen adressen kun je terugvinden in je persoonlijke adresboek.

5. Adressen uploaden
Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een Excel-bestand. Dit is handig voor wanneer je deze alvast van te voren wilt verzamelen. Het Land is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

6. Verzenddatum kiezen
Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. Zo Joann verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en het gaat dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

7. Controleer je gegevens
Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden.

8. Vul je persoonlijke gegevens in
De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.

9. Definitief bestellen
In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.