Houten kaartenhouder

Houten kaartenhouder

Jullie geboortekaartje is een kaartje dat je met veel zorg en liefde hebt ontworpen voor je baby('s). Je kunt er na de geboorte voor kiezen om het kaartje in een plakboek te plakken. Nog leuker is het om het geboortekaartje een bijzondere plek in huis te geven. In de woonkamer op het dressoir, of in de babykamer boven de commode  bijvoorbeeld. Met onze houten kaarthouder kun je jullie kaartje snel en eenvoudig op een mooi plekje zetten. 

Je kunt kiezen uit een kleine kaarthouder. Deze is 7 cm breed 3 cm diep en 2 cm hoog en kost €5,95. De grote kaarthouder is 10cm breed, 3cm diep en 2cm hoog en kost €6,95. Beide kaarthouders hebben een sleuf van 2mm breed. Zowel de grote als de kleine kaarthouder zijn gemaakt van ongelakt grenenhout. 

Je kunt de kaarthouders bestellen door op de foto's hieronder te klikken. Links is de grote kaartenhouder en rechts de kleine kaartenhouder. Als je op de foto hebt geklikt kun je eenvoudig de stappen volgen. Op werkdagen voor 18.00 besteld is de volgende werkdag in huis.