home > Hippe en unieke geboortekaartjes voor jongens

Geboortekaartjes voor een jongen

0 kaartjes

Voor €1,- vraag je een proefdruk van jullie geboortekaartje aan. Natuurlijk kun je ook meerdere proefdrukken aanvragen. Zo kun je ze straks eerst in het echt zien en voelen. Tip: je kunt de kaartjes op verschillende papiersoorten afdrukken, zo kun je straks een goede keuze maken voor jullie zoontje dat geboren gaat worden. 
Maar je krijgt met de proefdruk van de geboortekaartjes ook een staaltje met papiersoorten en enveloppe kleuren meegestuurd. 

Gemiddeld bestellen mensen 3 maand voor de uitgerekende datum een proefdruk. Maar mocht je later zijn dan is dit geen probleem want op onze site werkt alles heel gemakkelijk. Met de editor pas je de geboortekaartjes helemaal aan naar wens en dan bestel je heel gemakkelijk een proefdruk.

Hebben jullie de jongensnaam nog niet definitief? Geen probleem deze kun je via de site op het laatste moment nog aanpassen. 

Voor de einddruk geldt: voor 18.00 besteld, zelfde dag nog op de post. Dus de geboortekaartjes voor jullie baby heb je zo binnen. 
De enveloppen kun je vooraf bestellen, zodat je die alvast kunt schrijven.

Bij ons vind je allerlei stijlen geboortekaartjes: stoer, lief, schattig en met allerlei mooie attributen. Zo kun je het kaartje uitzoeken dat het beste bij jullie past. Succes en veel plezier met uitzoeken en mocht je vragen hebben kun je altijd mailen naar serviceteam@zojoann.nl of bellen naar 085-0438005

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: