home > Geboortekaartjes van Zo Joann, bekijk ze hier allemaal!

Geboortekaartjes

Pas de kaartjes helemaal aan naar wens en smaak!

0 kaartjes

Geficiteerd met de zwangerschap! Een mooie tijd van voorbereiding voordat jullie kleine baby geboren wordt.

En daar hoort natuurlijk een geboortekaartje bij om alle familie, vrienden, buren en kenissen op de hoogte te brengen van de geboorte van jullie kindje. 
Bij Zo Joann vind je een breed assortiment aan geboortekaartjes. En het leuke is dat je alle kaartjes heel gemakkelijk aan kunt passen naar wens en smaak. Lettertypes, kleuren en attributen kun je aanpassen zoals jullie mooi vinden zo maak je een eigen en uniek geboortekaarje voor jullie zoontje of dochtertje. 

Bij DIY labeltjes, vind je labeltjes om het kaartje extra tof te versturen met bijvoorbeeld de datum of naam erop. Maar hier kun je ook kraamfeest of kraamborrel kaartjes maken die passen bij het geboortekaartje. 

Bij elke proefdruk (die je kunt bestellen voor €1,- p/st) zit een staaltje met papiersoorten en van de kleuren enveloppen. Zo kun je thuis alles nog eens rustig bekijken en voelen. 

Mocht je er niet uitkomen dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zitten op werkdagen tot 21.00uur voor je klaar (per telefoon) om vragen te beantwoorden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: